Owocowe molekuły

sobota, 29 lutego 2020, 13:00

  • sobota, 29 lutego 2020, 13:00
  • Muzeum Inżynierii Miejskiej, ul. św. Wawrzyńca 15

Na zajęciach uczestnicy dowiedzą się czym jest kuchnia molekularna oraz skąd się wywodzi. Zapoznają się z podstawowymi technikami wykorzystywanymi w kuchni molekularnej. Samodzielnie wykonają kawior oraz spaghetti o różnych owocowych smakach.

Zapraszamy rodziny z dziećmi od 7 lat.
Prosimy o wcześniejszą rezerwację.
Zajęcia płatne.

Więcej

www.mim.krakow.pl

Więcej informacji: 12 428 66 00 wew. 11, rezerwacja@mim.krakow.pl

Zamknij Nasz strona korzysta z plików cookies w celach statystycznych, marketingowych i promocyjnych. Możesz wyłączyć tą opcję w ustawieniach prywatności swojej przeglądarki.