Sobotnie MoleCOOLowanie

sobota, 18 września 2021, 13:00

  • sobota, 18 września 2021, 13:00
  • Muzeum Inżynierii i Techniki, ul. św. Wawrzyńca 15

Gotując z nami, uczestnicy dowiedzą się dokładnie czym jest kuchnia molekularna, poznają jej tajniki oraz zrozumieją czym różni się ona od tradycyjnych metod. Odkrywając kolejne ciekawostki i tajemnice przekonają się, że wcale nie jest to aż tak trudne, a możliwości są o wiele większe, niż mogło się wydawać na początku. Wspólnie przygotujemy kilka ciekawych potraw.

Zajęcia przeznaczone dla dzieci w wieku 5-14 lat wraz z rodzice /opiekunem.

Więcej

www.mim.krakow.pl

12 428 66 00 wew. 11

rezerwacja@mim.krakow.pl

Cena biletu za parę dziecko i rodzic: 40 zł. Ilość uczestników: max 10 osób. Wymagana jest wcześniejsza rezerwacja.

Zamknij Nasz strona korzysta z plików cookies w celach statystycznych, marketingowych i promocyjnych. Możesz wyłączyć tą opcję w ustawieniach prywatności swojej przeglądarki.